Ongevallenverzekering

Bij Van Dijk Verzekeringen begrijpen we dat ongelukken een plotselinge impact kunnen hebben op uw leven en dat van uw medewerkers. Daarom bieden wij een uitgebreide ongevallenverzekering aan, ontworpen om financiële zekerheid te bieden in het geval van ernstige ongevallen die leiden tot blijvend letsel of overlijden.

Onze verzekeringen zijn afgestemd op de behoeften van zowel individuen als bedrijven en bieden flexibele dekkingsmogelijkheden die passen bij uiteenlopende professionele en persoonlijke situaties. Of u nu zelfstandige bent, een klein bedrijf runt of deel uitmaakt van een grotere onderneming, onze ongevallenverzekering zorgt ervoor dat u en uw team goed beschermd zijn.

Wat is een ongevallenverzekering?

Een ongevallenverzekering van Van Dijk Verzekeringen biedt financiële bescherming wanneer u of een van uw werknemers blijvend letsel oploopt of komt te overlijden als gevolg van een ongeval. Deze verzekering keert een vooraf afgesproken bedrag uit en is essentieel voor zowel individuen als bedrijven, met specifieke opties voor zelfstandigen zonder personeel (ZZP) en collectieve regelingen voor werkgevers.

Ik wil graag advies   

Voordelen van ongevallenverzekering bij Van Dijk Verzekeringen

 • Uitgebreide dekkingsopties: Aanbod van individuele en collectieve polissen, inclusief speciale dekkingen voor ZZP’ers.
 • Flexibele verzekerde bedragen: Mogelijkheid om de verzekerde bedragen aan te passen aan uw persoonlijke en financiële situatie.
 • Wereldwijde bescherming: Wereldwijde dekking, ideaal voor iedereen die internationaal reist of werkt.
 • Snelle claimafhandeling: Efficiënt en snel proces om claims te verwerken en uit te betalen.
 • Preventieve ondersteuning: Toegang tot middelen en advies voor het verminderen van ongevalsrisico’s.
 • Flexibiliteit bij veranderingen: Gemakkelijke aanpassing van de polis aan veranderende levensomstandigheden of zakelijke groei.

voordelen van een ongevallenverzekering bij Van Dijk Verzekeringen

Belangrijke details van onze ongevallenverzekering

 • Persoonlijke ongevallenverzekering: Individuele dekking die essentieel is voor uw persoonlijke bescherming, vooral als u regelmatig deelneemt aan activiteiten met verhoogd risico.
 • ZZP ongevallenverzekering: Speciaal ontworpen om zelfstandige professionals financiële zekerheid te bieden bij ongevallen tijdens het werk.
 • Collectieve ongevallenverzekering: Een must-have voor organisaties die hun werknemers willen beschermen en zekerheid willen bieden, wat bijdraagt aan een veiligere werkomgeving.

Wat is gedekt?

Onze ongevallenverzekering dekt overlijden en blijvende invaliditeit als gevolg van een ongeval. De verzekering omvat:

 • Rubriek A: Overlijden door een ongeval.
 • Rubriek B: Blijvende invaliditeit door een ongeval. U kunt kiezen voor een van deze rubrieken of beide combineren voor volledige bescherming.

Voorwaarden en uitzonderingen

Het is cruciaal om de polisvoorwaarden zorgvuldig te lezen. De verzekering keert bijvoorbeeld niet uit bij ongevallen veroorzaakt door alcohol- of drugsmisbruik, opzet, deelname aan gevaarlijke sporten, of ongevallen die met goedvinden van de verzekerde zijn veroorzaakt.

Vergelijk ongevallenverzekeringen

Bij Van Dijk Verzekeringen begrijpen we dat iedere situatie uniek is. Wij bieden daarom de mogelijkheid om verschillende ongevallenverzekeringen te vergelijken, zodat u de dekking vindt die het beste bij uw persoonlijke of professionele behoeften past.

Gerelateerde verzekeringen:

Ontdek de voordelen van een verzekering die met u meedenkt

Onze polissen zijn ontworpen met het oog op uw specifieke behoeften, met opties voor zowel individuele personen als collectieve groepen. Verderop vindt u informatie over wat onze ongevallenverzekering dekt, de belangrijke details van elke polisoptie en hoe wij u kunnen helpen de juiste keuze te maken voor uw unieke omstandigheden.

Neem contact op voor persoonlijk advies en ontdek hoe u uzelf, uw gezin, of uw medewerkers effectief kunt beschermen tegen de financiële gevolgen van ongevallen.

Ik wil graag advies   

Veelgestelde vragen over ongevallenverzekeringen

Wat is een ongevallenverzekering?

Een ongevallenverzekering biedt financiële bescherming in het geval u of een van uw werknemers blijvend letsel oploopt of overlijdt als gevolg van een ongeval. Het verzekert tegen specifieke gevolgen van ongevallen door een afgesproken bedrag uit te keren.

Wat is het verschil tussen een persoonlijke en een collectieve ongevallenverzekering?

Een persoonlijke ongevallenverzekering dekt individuen, terwijl een collectieve ongevallenverzekering bedoeld is voor bedrijven die al hun werknemers willen verzekeren. Dit biedt een uitgebreide dekking voor het gehele personeel onder één polis.

Is een ongevallenverzekering nodig voor ZZP’ers?

Ja, voor ZZP’ers is een ongevallenverzekering zeer aan te raden, aangezien zij vaak geen werknemersverzekeringen hebben. Het beschermt zelfstandigen tegen inkomstenverlies door ongevallen tijdens het werk.

Hoe bepaal ik het verzekerd bedrag voor mijn ongevallenverzekering?

Het verzekerd bedrag hangt af van uw individuele behoeften en risico’s. Overweeg factoren zoals uw inkomen, uw gezinssituatie en de risico’s in uw beroep. Wij adviseren u graag over een passend verzekerd bedrag.

Wat gebeurt er als ik een ongeval krijg veroorzaakt door alcohol- of drugsmisbruik?

In gevallen waarbij alcohol- of drugsmisbruik een rol speelt, zal de ongevallenverzekering meestal geen dekking bieden. Dit is vastgelegd in de polisvoorwaarden en geldt ook bij opzettelijke veroorzaking van het ongeval of deelname aan gevaarlijke sporten.

Kan ik mijn ongevallenverzekering vergelijken met andere aanbieders?

Absoluut, het is verstandig om ongevallenverzekeringen te vergelijken om te zorgen dat u de beste dekking voor de beste prijs krijgt. Ons team kan u helpen met vergelijken en de juiste keuze maken gebaseerd op uw specifieke behoeften.

contact_caps.png