Caravanverzekering

Reizen met uw caravan biedt een gevoel van vrijheid, maar vereist ook een betrouwbare verzekering om onverwachte situaties het hoofd te bieden. De caravanverzekering van Van Dijk Verzekeringen biedt een uitgebreide dekking die u toelaat zorgeloos te genieten van uw vakanties.

Dekking die voldoet aan uw behoeften

Wat is gedekt?

Bij Van Dijk Verzekeringen gaat onze caravanverzekering verder dan het basisniveau. Wij bieden bescherming tegen schade veroorzaakt door vrijwel alle oorzaken – of het nu een ongeluk, natuurkrachten of andere onvoorziene omstandigheden zijn. Niet alleen de caravan zelf is gedekt; ook componenten zoals uw inboedel, voortent en luifel vallen onder de verzekering.

Ik wil graag advies 

Nieuwwaarde en dagwaarde

Wij begrijpen dat uw caravan een belangrijke investering is. Daarom is in veel gevallen de caravan bij aanvang tegen de nieuwwaarde verzekerd. Na verloop van tijd, meestal na een periode van afschrijving, bieden we een dekking gebaseerd op de dagwaarde. Voor uw inboedel streven we ernaar de nieuwwaarde te verzekeren, zodat u uw persoonlijke bezittingen zonder zorgen kunt vervangen.

Uitsluitingen

We geloven in transparantie bij Van Dijk Verzekeringen. Hoewel onze dekking uitgebreid is, zijn er enkele uitsluitingen. Catastrofe risico’s, zoals natuurrampen, en schade door geleidelijke invloeden of achterstallig onderhoud vallen niet onder de dekking. Schade die het gevolg is van bestaande gebreken aan uw caravan of inboedel wordt evenmin vergoed.

Diefstalpreventie

Voor toercaravans bieden we een diefstaldekking, op voorwaarde dat er voldaan is aan preventieve maatregelen, zoals het gebruik van een wielklem of disselslot, om uw eigendom nog beter te beveiligen.

Waarom Van Dijk Verzekeringen?

Bij Van Dijk Verzekeringen zetten we ons in voor uw gemoedsrust. Onze caravanverzekering is ontworpen om u een onbezorgde vakantie te garanderen, met de zekerheid dat uw bezit goed verzekerd is. We staan voor u klaar met persoonlijk advies, flexibele dekkingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice.

  • Persoonlijk advies: Onze specialisten bieden maatwerk advies voor de beste dekking.
  • Flexibele dekkingsopties: Van volledige nieuwwaardeverzekering tot essentiële basisdekking.
  • Uitstekende klantenservice: Wij staan voor u klaar met professionele ondersteuning en advies.

caravanverzekering bij Van Dijk Verzekeringen

Wij berekenen uw premie

Bij Van Dijk Verzekeringen geloven we in persoonlijke service. In tegenstelling tot onze concurrenten, waar u zelf uw premie berekent, doen wij dit voor u. Zo bent u verzekerd van een premie die nauwkeurig is afgestemd op uw specifieke behoeften.

Ontdek onze andere verzekeringen:

Klaar om de weg op te gaan met de zekerheid van Van Dijk Verzekeringen? Neem contact op voor een op maat gemaakte offerte en ga met een gerust hart op vakantie.

Ik wil graag advies 

FAQ: Veelgestelde vragen over een caravanverzekering

Is een caravanverzekering verplicht?

Hoewel niet wettelijk verplicht, kan een caravanverzekering noodzakelijk zijn voor financiële bescherming en gemoedsrust. Lees er alles over op ons blog ‘Is een caravanverzekering verplicht’?

Wat kost een caravanverzekering?

De kosten hangen af van verschillende factoren. Bereken uw premie niet online, maar laat ons dit voor u persoonlijk doen.

Moet ik een aparte caravanverzekering afsluiten?

Ja, een aparte caravanverzekering biedt specifieke dekking die niet onder de autoverzekering valt.

Is mijn caravan verzekerd in het buitenland?

Met onze verzekering is uw caravan ook over de grens beschermd.

Zijn er verschillende soorten caravanverzekeringen beschikbaar?

Ja, wij bieden zowel standaard als uitgebreide dekkingen, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw behoeften past.

Hoe worden schadeclaims afgehandeld?

Onze ervaren medewerkers zorgen voor een snelle en efficiënte afhandeling van uw schadeclaims.

Wat dekt de caravanverzekering precies?

Onze caravanverzekering dekt schade door bijna alle oorzaken, inclusief diefstal, storm en aanrijdingen, evenals inboedel, voortent en luifel.

Kan ik mijn inboedel ook verzekeren?

Absoluut, uw inboedel kan ook worden gedekt onder onze caravanverzekering voor een complete bescherming.

Wordt er korting aangeboden voor het installeren van beveiligingsmaatregelen?

Ja, wij kunnen kortingen aanbieden voor caravans die zijn uitgerust met goedgekeurde beveiligingssystemen.

Wat gebeurt er als mijn caravan total loss is verklaard?

Bij total loss voorzien wij in een vervangende waarde gebaseerd op uw type dekking, of dit nu nieuwwaarde of dagwaarde is.

contact_caps.png