Doorlopende annuleringsverzekering

Een onverwachte gebeurtenis kan uw reisplannen in de war schoppen, maar met onze doorlopende annuleringsverzekering bent u financieel beschermd tegen de onvoorziene kosten van het annuleren of onderbreken van uw reis. Ontdek hoe onze verzekering u kan helpen met zorgeloos reisplannen.

Wat is een doorlopende annuleringsverzekering?

Een doorlopende annuleringsverzekering van Van Dijk Verzekeringen is ontworpen om u financieel te beschermen tegen de niet-terugvorderbare kosten van uw geplande reizen, mocht u onverhoopt deze niet kunnen aanvangen of moeten onderbreken. Deze omstandigheden kunnen variëren van ernstige ziekte, het overlijden van een familielid, plotselinge werkloosheid, tot significante schade aan uw eigendom.

Ik wil graag advies   

Hoe werkt de dekking?

De polis specificeert duidelijk de situaties waarin u recht heeft op een vergoeding. Enkele van de meest voorkomende omstandigheden zijn:

  • Overlijden van een lid van het reisgezelschap of een naast familielid.
  • Ernstige ziekte van een verzekerde of een naast familielid.
  • Onvoorziene werkloosheid of significante schade aan uw woning, zoals door brand of natuurrampen.

Wanneer en hoe lang bent u verzekerd?

De dekking van de doorlopende annuleringsverzekering wordt actief direct na het boeken van uw reis en blijft van kracht tot het moment dat u weer terugkeert naar uw woning. Dit betekent dat u gedurende het hele jaar door verzekerd bent voor alle reizen die u onderneemt, zonder dat u telkens een nieuwe polis hoeft af te sluiten.

Flexibiliteit en extra mogelijkheden

Net zoals onze doorlopende reisverzekering biedt de doorlopende annuleringsverzekering flexibiliteit en gemak. Mocht de standaarddekking niet volledig voldoen aan uw behoeften, dan is het mogelijk om de verzekering uit te breiden. Vaak geldt er een maximum vergoeding per persoon per reis; indien u hogere dekking wenst, kunt u kiezen voor aanvullende opties om dit bedrag te verhogen.

Deze verzekering is ideaal voor iedereen die meerdere reizen per jaar plant en niet voor onaangename financiële verrassingen wil komen te staan. Het biedt een zekere gemoedsrust dat de financiële risico’s van annuleringen zijn afgedekt, wat uw reisplanning aanzienlijk vereenvoudigt.

Ik wil graag advies   

Voordelen van onze doorlopende annuleringsverzekering

  • Jaarlijkse dekking: Eenmaal afgesloten, zijn al uw reizen binnen het jaar gedekt zonder dat u elke keer een aparte polis hoeft af te sluiten.
  • Kosteneffectief: Voorkom extra kosten per reis; onze doorlopende verzekering dekt meerdere reizen, wat vaak voordeliger is dan losse polissen.
  • Flexibiliteit: Van Europese uitstapjes tot wereldreizen, pas de dekking aan uw reisplannen aan.
  • Combinatiemogelijkheden: Combineer uw annuleringsverzekering met een doorlopende reisverzekering voor een complete dekking, wat vaak leidt tot een kostenbesparing.
  • Snelle en eenvoudige claimafhandeling: Ons team staat klaar om u snel en efficiënt door het claimproces te begeleiden bij annulering of onderbreking.

Voordelen van een doorlopende annuleringsverzekering op een rij

Gerelateerde Verzekeringen

Bekijk ook onze andere verzekeringsproducten die uw reizen veiliger maken:

Advies nodig? Van Dijk Verzekeringen staat voor u klaar

Bij Van Dijk Verzekeringen begrijpen we dat elke reiziger unieke behoeften heeft, en soms kan het lastig zijn om te bepalen welke verzekeringsdekking het beste bij uw situatie past. Of u nu vragen heeft over het aanpassen van de dekking van uw doorlopende annuleringsverzekering, of advies nodig heeft over het combineren van verzekeringen voor een complete bescherming, onze adviseurs staan klaar om u te ondersteunen.

Wij bieden persoonlijk advies en op maat gemaakte oplossingen die ervoor zorgen dat u volledig gedekt bent, ongeacht waar uw reizen u naartoe brengen. Contacteer ons vandaag nog om een afspraak te maken of bezoek onze website voor meer informatie over onze producten en diensten.

Ik wil graag advies   

Veelgestelde vragen over doorlopende annuleringsverzekering

Wat kost een doorlopende annuleringsverzekering bij Van Dijk Verzekeringen?

De kosten zijn afhankelijk van de gekozen dekking en totale waarde van uw geplande reizen. Wij bieden flexibele opties die aansluiten bij uw behoeften en budget.

Kan ik mijn annuleringsverzekering combineren met andere verzekeringen?

Ja, het combineren van een doorlopende annuleringsverzekering met bijvoorbeeld een doorlopende reisverzekering kan leiden tot kostenvoordelen en uitgebreidere dekking.

Is er een maximale vergoeding per persoon of per reis?

Ja, er zijn limieten per persoon en per reis. Deze details zijn duidelijk in de polisvoorwaarden vermeld en kunnen worden aangepast aan uw specifieke reisbehoeften.

Wat is de beste doorlopende reisverzekering?

De beste doorlopende reisverzekering hangt af van uw specifieke reisbehoeften, waaronder frequentie van reizen, bestemmingen en de activiteiten die u plant. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van de ideale verzekering.

Wat is er verzekerd bij een doorlopende reisverzekering?

Een doorlopende reisverzekering dekt onder andere medische kosten, verlies of diefstal van bagage, ongelukken, en soms annulering, afhankelijk van het gekozen pakket.

contact_caps.png