Kampeerautoverzekering

Uw kampeerauto is uw toegangspoort tot avontuur en vrijheid. Maar vrijheid komt met verantwoordelijkheden, en de eerste stap is het waarborgen van uw wettelijke aansprakelijkheid. Bij Van Dijk Verzekeringen is onze kampeerautoverzekering niet alleen een noodzaak – het is een verrijking van uw reiservaring. Deze verzekering dekt de schade die u met uw kampeerauto toebrengt aan anderen, en nog veel meer.

Ik wil graag advies 

Waarom heb ik een kampeerautoverzekering nodig?

Als trotse eigenaar van een kampeerauto is het uw vrijheid om te verkennen en te ontdekken. Maar met die vrijheid komt ook verantwoordelijkheid. Een wettelijk verplichte kampeerautoverzekering van Van Dijk Verzekeringen beschermt u tegen schade die u anderen toebrengt met uw kampeerauto.

Uitgebreide dekking voor uw kampeerauto

U kunt kiezen voor een WA, WA Beperkt Casco of WA Volledig Casco verzekering, afhankelijk van uw behoeften. En vergeet uw inboedel en accessoires niet, zoals de luifel, fietsendrager en schotelantenne; deze zijn allemaal meeverzekerd voor volledige gemoedsrust.

Nieuwwaarderegeling en aanschafwaardegarantie

Voor nieuwe kampeerauto’s bieden wij een aantrekkelijke nieuwwaarderegeling, vaak gedurende het eerste jaar na aanschaf. Bij total loss ontvangt u de volledige nieuwwaarde. Voor occasions kunt u een waardegarantie of aanschafgarantie krijgen, waarbij u tot drie jaar gedekt bent voor de aankoopwaarde.

Persoonlijke premieberekening

Wij berekenen uw premie persoonlijk, zodat u niet alleen tijd bespaart maar ook verzekerd bent van een verzekering die perfect bij uw situatie past. Geen algemene online calculatoren, maar maatwerk voor uw kampeerautoverzekering.

Ontdek de wereld met Van Dijk Verzekeringen

Ontdek onze verzekeringen op weg en water voor een totaalpakket aan bescherming. Of het nu gaat om uw auto, motor, bromfiets, caravan of aanhangwagen, bij Van Dijk bent u verzekerd van kwaliteit en service.

Ik wil graag advies 

FAQ: Veelgestelde vragen over Kampeerautoverzekering

Wat kost een kampeerautoverzekering gemiddeld?

De kosten van een kampeerautoverzekering kunnen sterk variëren. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte premieberekening die past bij uw specifieke behoeften.

Wat is de beste verzekering voor mijn camper?

De beste verzekering voor uw camper hangt af van diverse factoren, zoals het gebruik, de waarde en uw persoonlijke voorkeuren. Onze adviseurs helpen u graag met het kiezen van de meest geschikte dekking.

Hoe zit het met camperverzekering en wegenbelasting?

Naast de camperverzekering moet u ook wegenbelasting betalen. Wij voorzien u van advies over de totale kosten en hoe u deze kunt managen.

Ben ik verzekerd als ik mijn camper verhuur?

Met een passende dekking in uw polis bent u ook tijdens verhuur verzekerd. We adviseren u graag over de beste opties voor verhuur.

Welke verzekering heb ik nodig als verhuurder?

Als verhuurder heeft u specifieke verzekeringsopties nodig die uw kampeerauto beschermen tegen risico’s gerelateerd aan verhuur. Onze specialisten staan klaar om samen met u de ideale verzekering samen te stellen.

Is verkeersrechtsbijstand en een ongevallenverzekering inbegrepen?

Verkeersrechtsbijstand en ongevallenverzekering zijn optioneel en kunnen worden toegevoegd aan uw polis voor extra bescherming en gemoedsrust.

contact_caps.png