Aanhangwagen verzekering

Van Dijk Verzekeringen is uw betrouwbare partner voor het verzekeren van uw aanhangwagen. Of u nu een particulier bent met een aanhanger voor persoonlijk gebruik of een ondernemer die zijn bedrijfsmiddelen veilig wil vervoeren, wij bieden op maat gemaakte verzekeringen die aan al uw wensen voldoen.

Onze aanpak is uniek: wij begrijpen dat elke aanhangwagen en elke situatie anders is, en daarom bieden wij verzekeringen die specifiek zijn afgestemd op uw behoeften.

Ons aanbod in aanhangwagen verzekeringen:

 • Verzekering voor aanhangers met kenteken: Wij bieden gespecialiseerde dekkingen voor aanhangers met een eigen kenteken, met inachtneming van zowel de wettelijke eisen als uw persoonlijke voorkeuren.
 • Verplichte aanhangwagenverzekering: Laat u door ons informeren over de verplichtingen en zorg voor een dekking die aan alle eisen voldoet.
 • Vergelijking van aanhanger verzekeringen: Laat Van Dijk Verzekeringen u begeleiden bij het vinden van de best passende verzekering in de markt, geheel afgestemd op uw situatie.
 • Zakelijke aanhangwagenverzekering: Speciaal ontworpen verzekeringspakketten voor de zakelijke markt, met dekkingen die uw bedrijfsvoering optimaal ondersteunen.
 • Verzekering tegen diefstal van vanhangers: Bescherm uw aanhanger tegen diefstal met onze effectieve dekkingen en geniet van een snelle afhandeling bij claims.
 • Verzekering voor aanhangers met eigen kenteken: Ontvang gedetailleerde dekkingen specifiek voor aanhangers met een eigen kenteken, inclusief bescherming tegen schade en diefstal.
 • 750 kg aanhangwagenverzekering: Voor de lichtere aanhangers bieden wij specifieke polissen, aangepast aan de mindere risico’s die deze met zich meebrengen.

Diepgaande dekkingen

Net zoals bij auto’s, motors, caravans en alle andere verzekeringen op weg en water, bieden onze verzekeringen bescherming tegen een breed scala aan risico’s, inclusief maar niet beperkt tot:

 • Schade door storm, hagel, en overstekende dieren.
 • Brand, ontploffing, diefstal, en inbraak.
 • Schade veroorzaakt door of aan met de aanhanger vervoerde dieren.
 • Dekking in heel Europa, met de optie voor uitbreiding naar wereldwijde bescherming.
aanhangwagen verzekering nodig? Van Dijk Verzekeringen staat voor u klaar
aanhanger verzekering nodig? Van Dijk Verzekeringen staat voor u klaar

Waarom kiezen voor Van Dijk Verzekeringen?

Bij Van Dijk Verzekeringen zetten we ons in om onze klanten niet alleen uitstekende verzekeringsopties te bieden, maar ook een service die echt onderscheidend is. Onze benadering is persoonlijk en klantgericht, wat betekent dat elke verzekering wordt afgestemd op de unieke behoeften en omstandigheden van onze klanten.

 1. Persoonlijke premieberekening: Bij Van Dijk Verzekeringen begrijpen we dat elke situatie uniek is. Daarom bieden we geen standaard online premiecalculators. In plaats daarvan berekenen we uw premie persoonlijk, zodat uw verzekering volledig op maat gemaakt is. Dit betekent dat u altijd de beste dekking krijgt tegen de meest concurrerende prijs, volledig afgestemd op uw specifieke situatie.
 2. Deskundig advies: Ons team bestaat uit ervaren professionals die diepgaande kennis hebben van de verzekeringsbranche. Wij bieden deskundig advies om ervoor te zorgen dat u de juiste dekking kiest die past bij uw behoeften. Of het nu gaat om het bepalen van de juiste dekking voor uw aanhangwagen, het navigeren door de complexiteit van wettelijke vereisten, of het vergelijken van verschillende verzekeringsopties, wij staan voor u klaar.
 3. Flexibele dekkingsopties: We bieden een breed scala aan dekkingsopties, zodat u kunt kiezen wat het beste bij u past. Of u nu op zoek bent naar basisdekking of uitgebreide bescherming, Van Dijk Verzekeringen heeft de flexibiliteit om aan uw behoeften te voldoen.
 4. Uitstekende klantenservice: Bij Van Dijk Verzekeringen is uitstekende klantenservice geen loze belofte; het is de kern van alles wat we doen. Van het eerste contact tot het afhandelen van claims, ons team staat klaar om u te ondersteunen met vriendelijkheid, professionaliteit en efficiëntie.
 5. Snelle en eenvoudige claimafhandeling: Wij begrijpen dat het indienen van een claim vaak komt op een moment van stress of ongemak. Daarom streven we ernaar het claimproces zo snel en soepel mogelijk te maken, zodat u weer verder kunt met uw dagelijkse activiteiten.

Bij Van Dijk Verzekeringen zijn we toegewijd aan het bieden van verzekeringen die niet alleen voldoen aan uw behoeften, maar u ook gemoedsrust bieden. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen de perfecte aanhangwagenverzekering te vinden, met de service en ondersteuning die u verdient.

Ik wil graag advies   

FAQ: Veelgestelde Vragen

Is een aanhangwagen verzekering verplicht?

Het hangt af van de aanhangwagen en hoe deze wordt gebruikt. Voor aanhangers met een eigen kenteken is een verzekering in de meeste gevallen verplicht. Wij adviseren u graag over uw specifieke situatie.

Wat kost een aanhanger verzekeren?

De kosten variëren afhankelijk van de dekking en de specifieke kenmerken van uw aanhanger. Contacteer ons voor een persoonlijke offerte.

Is mijn aanhanger verzekerd achter de auto?

Ja, de aanhanger is verzekerd zolang deze is gekoppeld aan een verzekerd voertuig, maar de exacte dekking hangt af van uw polis.

Is de lading van mijn aanhanger verzekerd?

Dit kan worden gedekt door een specifieke ladingverzekering. Wij bieden diverse opties om uw lading te beschermen.

Wie is aansprakelijk bij schade door een losgekoppelde aanhanger?

Aansprakelijkheid hangt af van de omstandigheden rond het incident. Onze verzekeringen bieden dekking voor diverse situaties, inclusief deze.

contact_caps.png