Op weg en water

Bent u vaak op weg en water te vinden? Bij ons kunt u de juiste verzekeringen hiervoor afsluiten.

Welke verzekeringen heb je op weg en water?

  • Autoverzekering: Uw auto is meer dan alleen een vervoermiddel; het is een deel van uw dagelijks leven. Onze autoverzekering biedt bescherming tegen ongelukken, diefstal en schade, zodat u altijd met een gerust hart de weg op kunt.
  • Motorverzekering: Voor de vrijheid van de open weg. Onze motorverzekering biedt dekking tegen risico’s zoals ongevallen, diefstal en schade, speciaal afgestemd op de behoeften van motorrijders.
  • Bromfietsverzekering: Kleine voertuigen, grote zekerheid. Met onze bromfietsverzekering bent u beschermd tegen schade en diefstal, waardoor uw rit zowel veilig als plezierig blijft.
  • Aanhangwagenverzekering: Voor de extra’s die u meeneemt. Onze aanhangwagenverzekering dekt schade of verlies, zodat u met een gerust hart alles kunt vervoeren wat u nodig heeft.
  • Caravanverzekering: Uw thuis weg van huis. Onze caravanverzekering zorgt voor een uitgebreide dekking tegen schade of diefstal, zodat uw vakantie altijd ontspannen blijft.
  • Kampeerautoverzekering: Avonturen zonder zorgen. Onze kampeerautoverzekering biedt bescherming voor uw camper tegen ongevallen, diefstal en andere schades, zodat u onbezorgd kunt reizen.
  • Oldtimerverzekering: Voor uw rijdende erfgoed. Onze oldtimerverzekering is speciaal ontworpen voor klassieke en vintage auto’s, met dekking die recht doet aan hun bijzondere waarde.
  • Fietsverzekering: Bescherming voor uw dagelijkse rit. Onze fietsverzekering biedt dekking tegen diefstal en schade, zodat u altijd zorgeloos kunt fietsen.
  • Pleziervaartuigverzekering: Rustig varen met zekerheid. Onze pleziervaartuigverzekering biedt bescherming voor uw boot of jacht tegen schade en ongelukken op het water, zodat u ongestoord kunt genieten van uw tijd op het water.

Bij Van Dijk Verzekeringen begrijpen we het belang van betrouwbare en uitgebreide verzekeringen voor uw leven op weg en water. Neem contact met ons op voor advies op maat en ontdek de ideale verzekering voor uw voertuig of vaartuig.

Ik wil graag advies   

Veelgestelde Vragen – Verzekeringen op Weg en Water

Wat voor verzekeringen moet je hebben?

De verplichte verzekeringen zijn afhankelijk van het type voertuig of vaartuig dat u bezit. Voor auto’s, motoren en bromfietsen is een WA-verzekering verplicht. Voor aanhangwagens, caravans, kampeerauto’s, oldtimers, fietsen en pleziervaartuigen zijn er specifieke verzekeringen beschikbaar die aansluiten op de unieke risico’s en behoeften.

Wat is verzekerd met een WA-verzekering?

Een WA-verzekering dekt de schade die u met uw voertuig of vaartuig toebrengt aan anderen. Het dekt niet de schade aan uw eigen voertuig of vaartuig; daarvoor zijn aanvullende verzekeringen zoals WA+ of allrisk verzekeringen nodig.

Wat dekt de autoverzekering van Van Dijk Verzekeringen?

Onze autoverzekering biedt dekking tegen schade door ongevallen, diefstal en andere risico’s. U kunt kiezen uit verschillende dekkingsniveaus, waaronder WA, WA+ en allrisk.

Is een speciale verzekering nodig voor een motor of bromfiets?

Ja, motoren en bromfietsen vereisen specifieke verzekeringen vanwege hun unieke risico’s. Wij bieden op maat gemaakte polissen die speciaal zijn ontworpen voor deze voertuigen.

Biedt Van Dijk Verzekeringen dekking voor aanhangwagens en caravans?

Absoluut. Wij bieden verzekeringen aan die schade of verlies van aanhangwagens en caravans dekken, zowel bij particulier als zakelijk gebruik.

Hoe zijn kampeerauto’s en oldtimers verzekerd?

Kampeerauto’s en oldtimers hebben hun eigen speciale verzekeringen, die niet alleen de voertuigen zelf beschermen, maar ook rekening houden met hun specifieke gebruik en waarde.

Wat houdt de fietsverzekering in?

Onze fietsverzekering biedt bescherming tegen diefstal en schade. Dit geldt voor zowel standaardfietsen als elektrische fietsen.

Hoe ben ik verzekerd met een pleziervaartuigverzekering?

De pleziervaartuigverzekering dekt schade aan uw boot of jacht, evenals aansprakelijkheidsschades. Deze verzekering is essentieel voor iedereen die tijd doorbrengt op het water.

Kan ik mijn verzekering aanpassen aan mijn specifieke behoeften?

Ja, bij Van Dijk Verzekeringen kunt u uw verzekering aanpassen aan uw persoonlijke situatie. Ons team helpt u graag met het samenstellen van een pakket dat aan al uw eisen voldoet.

Wat moet ik doen in geval van schade of diefstal?

In geval van schade of diefstal is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te melden bij ons. Wij zullen u dan begeleiden door het proces van claimafhandeling.

contact_caps.png