Persoonlijke bescherming

Bij Van Dijk Verzekeringen begrijpen we hoe belangrijk het is om uzelf en uw dierbaren te beschermen tegen onvoorziene gebeurtenissen. Daarom bieden we een breed scala aan verzekeringen voor persoonlijke bescherming, die ontworpen zijn om u gemoedsrust te bieden in verschillende situaties van het leven. Hieronder vindt u onze selectie van persoonlijke beschermingsverzekeringen, elk met hun unieke dekking en voordelen.

Aansprakelijkheidsverzekering

Een essentieel onderdeel van uw persoonlijke financiële veiligheid. Deze verzekering beschermt u tegen de financiële gevolgen als u per ongeluk schade of letsel aan anderen veroorzaakt. Bekijk hier meer over onze aansprakelijkheidsverzekering.

Rechtsbijstandsverzekering

Voor wanneer u juridische ondersteuning nodig heeft. Of het nu gaat om een conflict met uw werkgever, geschillen over contracten of problemen met de overheid, onze rechtsbijstandsverzekering staat voor u klaar.

Doorlopende reisverzekering

Reizen met een gerust hart. Of u nu de wereld rondreist of een weekendje weg bent in eigen land, onze doorlopende reisverzekering biedt u dekking voor onder meer medische kosten, verlies van bagage en onvoorziene terugkeer naar huis.

Doorlopende annuleringsverzekering

Flexibiliteit voor onvoorziene gebeurtenissen. Deze verzekering dekt de kosten als u uw reis moet annuleren of onderbreken door bijvoorbeeld ziekte of familieomstandigheden.

Ongevallenverzekering

Bescherming bij ongevallen. Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar de financiële gevolgen kunnen groot zijn. Onze ongevallenverzekering biedt een uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden door een ongeval.

Uitvaartverzekering

Voor een waardig afscheid zonder financiële zorgen voor uw nabestaanden. Met onze uitvaartverzekering worden de kosten van uw uitvaart gedekt, conform uw wensen.

Zorgverzekering

De basis van uw persoonlijke bescherming. Onze zorgverzekering biedt dekking voor medische zorg, inclusief bezoeken aan de huisarts, ziekenhuisopname en medicijnen.

Bij Van Dijk Verzekeringen zetten we ons in om u en uw dierbaren te voorzien van de best mogelijke bescherming. Elk van deze verzekeringen is zorgvuldig samengesteld om aan uw behoeften te voldoen en biedt de zekerheid die u zoekt. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies en ontdek hoe we u kunnen helpen met een op maat gemaakte bescherming voor elk aspect van uw leven.

Ik wil graag advies   

Veelgestelde Vragen over Persoonlijke bescherming verzekeringen

Wat voor soort verzekeringen zijn essentieel voor persoonlijke bescherming?

Het hangt af van uw persoonlijke situatie en behoeften. Echter, een aansprakelijkheidsverzekering en een zorgverzekering worden vaak als essentieel beschouwd. Afhankelijk van uw levensstijl kunnen ook een rechtsbijstandsverzekering, een reisverzekering, of een ongevallenverzekering belangrijk zijn.

Wat is gedekt door een persoonlijke aansprakelijkheidsverzekering?

Deze verzekering dekt de financiële gevolgen als u of een gezinslid per ongeluk schade of letsel aan anderen veroorzaakt. Het gaat hierbij zowel om materiële schade als letselschade.

Kan ik mijn verzekeringen bundelen?

Ja, bij Van Dijk Verzekeringen bieden we de mogelijkheid om verschillende verzekeringen te bundelen. Dit kan financieel voordeliger zijn en zorgt voor een duidelijk overzicht van uw bescherming.

contact_caps.png