Fietsverzekering

Fietsverzekering bij Van Dijk Verzekeringen: Bescherming voor elke rit
Bij Van Dijk Verzekeringen weten we dat fietsen, van stadsfietsen tot e-bikes, een cruciale rol spelen in het dagelijks leven van onze klanten. Daarom bieden we een fietsverzekering die zo flexibel en betrouwbaar is als de fietsen die we beschermen.

Volledige dekking voor uw fiets en e-bike

Onze fietsverzekering omvat niet alleen traditionele fietsen, maar biedt ook gespecialiseerde dekking voor elektrische fietsen. We begrijpen dat een e-bike een aanzienlijke investering is, en onze polissen reflecteren dat met opties die specifiek gericht zijn op de unieke behoeften van e-bike eigenaren.

Ik wil graag advies 

Dekking tegen alle schades

U bent verzekerd voor schade veroorzaakt door:

  • Brand,
  • Diefstal,
  • Vandalisme,
  • En andere externe onheilen.

Voor e-bikes en andere fietsen geldt dat we niet alleen de kosten van schade of verlies dekken, maar ook die van de belangrijkste accessoires die uw rijervaring verbeteren.

Fietsverzekering bij Van Dijk Verzekering heeft voordelen

Transparante voorwaarden

Onze verzekeringen bieden duidelijke voorwaarden voor schadevergoeding, of het nu gaat om een ongeluk, diefstal of total loss. En hoewel we een afschrijvingsbeleid hanteren, zorgen we ervoor dat dit proces zo transparant en eerlijk mogelijk is, met respect voor de waarde van uw fiets.

Uitzonderingen en beveiliging

We hanteren enkele uitzonderingen om misbruik te voorkomen, zoals schade door slijtage of opzet. En in geval van diefstal is een vergoeding alleen mogelijk als aangetoond kan worden dat de fiets goed beveiligd was. Voor e-bikes en andere fietsen raden we altijd een ART-goedgekeurd slot aan, wat vaak een vereiste is voor dekking.

Premie afgestemd op uw behoeften

De kosten van uw fietsverzekering hangen af van factoren zoals de nieuwwaarde en de locatie waar u woont. Vooral in grotere steden kan het risico op diefstal hoger zijn, maar wij zorgen ervoor dat u ook daar de beste mogelijke dekking krijgt.

Ontdek onze andere verzekeringsopties

Naast fietsen, biedt Van Dijk Verzekeringen ook een breed scala aan verzekeringen voor op weg en water:

Klaar om uw fiets te verzekeren?

Bezoek onze fietsverzekeringspagina voor meer informatie en om een verzekering af te sluiten die even actief en dynamisch is als uw leven op twee wielen. Met Van Dijk bent u altijd klaar om te gaan, waar uw reizen u ook brengen.

Ik wil graag advies 

contact_caps.png